piscina hotelului Melia

piscina hotelului Melia

sâmbătă, 29 iunie 2013

Zakynthos, la sfarsit de septembrie, cu 318 euro

Toamna asta mi-am propus sa petrec concediul in Zakynthos, ca sa vad neaparat vestita plaja Navagio, cu apele ei de un albastru superb si, pentru ca in luna august preturile sunt mari in zona, iar caldura insuportabila, am rezervat pe booking.com o saptamana pentru sfarsitul lui septembrie la Plaza Hotel&Apartmentshttp://www.booking.com/hotel/gr/plaza-apart.ro.html?aid=367008 situat in Laganas. Camera dubla, 3* All Inclusive, 318 euro.
Hotelul are recenzii bunicele si, pentru cine nu si-a planificat inca vacanta, mai erau cateva camere disponibile, cand am facut eu rezervarea.
Noi vom merge cu masina personala, distanta Brasov-Zante cca 1450 km, cost estimat al transportului auto + ferryboat, dus/intors: cca 300 euro (cu butelie GPL).
Daca aveti intrebari...sunt aici.

Am uitat sa mentionez...datorita drumului destul de lung, am rezervat la dus, o noapte la Hotel Stalaktites, http://www.booking.com/hotel/gr/stalaktites.en-gb.html?aid=367008, in Ioannina-Grecia, 25 euro camera dubla, iar la intoarcere, vom rezerva o noapte la Hotel Diavolohttp://www.booking.com/hotel/bg/dnd2d3-4d-d3-4.en-gb.html?aid=367008 in Sofia-Bulgaria, acesta din urma fiind hotelul nostru preferat de tranzit inspre/dinspre Grecia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu