piscina hotelului Melia

piscina hotelului Melia

miercuri, 3 iulie 2013

Ibiza...All Inclusive, 2 persoane, 468 euro

Ibiza este destinatia preferata a sotului meu. Inca nu am ajuns acolo, dar este visul lui si, preventiv, mi-a dat "tema de lucru" sa caut un hotel la un pret rezonabil. Stiti deja povestea...am dat cautare pe Booking.com si am gasit Hotel Club Cartago, http://www.booking.com/hotel/es/cartago.en-gb.html?aid=367008, 3*All Inclusive, 2 persoane, 7 zile/6 nopti, perioada 20-26 septembrie, 468 euro. Pentru Ibiza, care e o destinatie destul de scumpa, e un pret bun.
Mai ramane de vazut cum ajungem acolo. Cu masina nici nu se pune problema, asa ca cea mai ieftina varianta este: zburati cu BlueAir, Bucuresti Otopeni-Valencia, cost bilete 2 adulti dus-intors, 340 euro, taxe incluse, iar de la Valencia, cu Ryanair pana in Ibiza, cost bilete 2 adulti dus-intors, 111 euro, taxe incluse.
Din Bucuresti plecati in 19 septembrie la ora 23:00 si ajungeti in Valencia la ora 1:30 dimineata, in 20 septembrie.  Spre Ibiza aveti zbor la ora 10:55, astfel exista doua variante de a va petrece timpul: fie asteptati in aeroport, fie va luati o cazare in Valencia. La intoarcere aveti zbor din Ibiza, in 26 septembrie la 8:25, iar spre Bucuresti veti pleca noaptea la ora 2:35. Aveti, asadar o zi la dispozitie sa vizitati Valencia.
Total: cazare+masa All Inclusive+transport avion, 2 adulti, o saptamana...919 euro.

Puteti merge si la inceputul lui septembrie, de ex. 1-7 septembrie, (costul cazarii este 621 euro), dar pretul biletelor de avion este semnificativ mai mare, iar in Ibiza vremea e buna de plaja pana in octombrie, in timp ce apa va fi numai buna de scaldat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu