piscina hotelului Melia

piscina hotelului Melia

miercuri, 10 iulie 2013

Insula Corfu, la inceput de septembrie

Septembrie este perfect pentru a vizita Corfu: temperaturile sunt inca ridicate (25-30 de grade ziua, 18-22 de grade noaptea), apa este calda, numai buna de scaldat, iar peisajele, superbe.
Recomand cu caldura Hotelul Cyprotel Almyros, http://www.booking.com/hotel/gr/almyros-natura-corfu.ro.html?aid=367008, aflat in nordul insulei langa localitatea Acharavi, intr-un fel de golfulet, fiind astfel ferit de furtuni si de vanturi, iar apa este calda pana in octombrie tarziu.
Este situat chiar pe plaja proprie, are regim de masa All inclusive, cu mancare foarte buna si proaspata, fructe, sucuri, bauturi alcoolice, inghetata, dulciuri, tot ce iti pofteste inima.
Are o piscina mare, ingrijita, curata, cu sectiune pentru copii, bar la piscina, care poate fi considerat si bar pe plaja pentru ca este situat la 10 metri de ea. Echipa de entertainment in frunte cu Shaggy este extraordinar de dedicata pentru a va face sa va simtiti minunat in concediu. 
Am verificat pe Booking.com, in perioada 2-8 septembrie, 6 nopti/7 zile, camera dubla (doi adulti) este 480 de euro, sau doi adulti+doi copii, 540 euro. Daca nu mai gasiti camere disponibile, puteti incerca la Cyprotel Panorama Sidari Village, frate geaman cu Cyprotel Almyros, situat tot in nord, langa Sidari.
Daca dispuneti de un buget mai generos, trebuie sa mergeti odata la hotelul Aquis Agios Gordios, aflat in statiunea Agios Gordios, in vestul insulei. Cred ca este cel mai bun All Inclusive din Grecia si depaseste cu succes multe hoteluri de 4*si 5* din Turcia, avand in plus niste peisaje de vis. Insa pretul este destul de piperat: perioada 2-8 septembrie, 6nopti/7 zile, 2 adulti, 1188 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu