piscina hotelului Melia

piscina hotelului Melia

luni, 1 iulie 2013

Maldive, un vis imposibil?

Nicidecum, as spune eu. Poti sa mergi pe cont propriu, economisind cel putin 1000 de euro fata de oferta agentiilor. Urmaresc de ceva timp un hotel in insulele Maldive, care ofera pensiune completa la un pret foarte bun. Este vorba de Ranveli Village Maldives, http://www.booking.com/hotel/mv/ranveli-village-maldives.en-gb.html?aid=367008, situat in Alifu Dhaalu Athol, cam la 30 de minute de mers cu hidroavionul fata de Aeroportul International din Male (Capitala insulelor Maldive). 
De exemplu acum, pe Booking.com, in perioada 4-11 iulie, pensiune completa, camera dubla (doi adulti) are o oferta la 651 euro!
Pentru a ajunge in Male, cea mai ieftina varianta de zbor este cu Condor Airlines: Frankfurt (Germania)-Male (Maldive). Pentru perioada de mai sus pretul pentru doi adulti, zbor dus-intors, cu toate taxele incluse este de 1000 de euro.
Ca sa ajungeti la Frankfurt aveti doua variante: 
1. Fie zburati cu Wizzair, dar numai cu plecare din Tg.Mures, sau Budapesta (pentru vestul tarii), pret bilete dus-intors, doi adulti: 250-300 euro.
2. Fie (varianta pe care o recomand) mergeti cu masina, costul benzinei+parcare Frankfurt 8 zile, fiind cam acelasi ca in varianta cu avionul. Problema la varianta cu avionul este ca programul de zbor Wizzair nu se potriveste cu cel al Condor, situatie in care veti fi obligati sa va luati o cazare in Frankfurt (atat la dus cat si la intors).
O sa aveti nevoie de transfer de la aeroport la hotel si inapoi (hotelul fiind situat pe o alta insula decat cea cu aeroportul), trasfer asigurat de hotel, care va mai costa 500 euro, doi adulti, dus-intors.

Tragem linie...Total cazare+pensiune completa+transport: 2451 euro
Eu nu am gasit oferta la agentii sub 3500 de euro.
Daca ati gasit, dati-mi si mie pontul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu