piscina hotelului Melia

piscina hotelului Melia

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Unde petrecem Revelionul?

Daca nu v-ati facut inca rezervare, este timpul sa va ganditi la modul cel mai serios unde o sa va petreceti trecerea in anul 2014 si, pentru ca m-am saturat de super aglomerata si deja epuizata Valea Prahovei, va fac cateva propuneri alternative: sa incepem cu Bansko-Bulgaria.
Spre deosebire de litoralul bulgaresc, care m-a dezamagit, ei bine, despre partiile de ski din Bansko am auzit numai lucruri bune. Bansko este cea mai vestita statiune de iarna din Bulgaria si detine unele din cele mai bune centre de ski din Europa de Est. Acestea insumeaza cca 65 de km! V-am captat atentia? In centrele de ski si snowboard se ajunge cu telecabina dupa o calatorie de cca 25 minute, din Bansko. Urcarea pe partii se face cu 8 telecabine, 7 telescaune si 17 teleschiuri, din care 10 teleschiuri pentru copii. Distanta Bucuresti - Bansko este de 540 km, cca 7 ore cu masina.
Mai jos aveti cateva oferte de hoteluri, pentru 6 nopti, in perioada 29 decembrie 2013 - 4 ianuarie 2014. Voi puteti cauta alte perioade, dupa bunul plac:

Predela 2 Aparthotel, 3*
studio 2 adulti + un copil< 6 ani, 358 euro
apartament 4 adulti, 503 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare privata gratuita, zona spa cu piscina interioara, bucatarie in camera, sala fitness, loc de joaca copii, depozit pentru echipament de schi, lectii de schi si închirieri de schi.
Distanta fata de cel mai apropiat teleschi: 700m Durchova Kashta Family Hotel, 3*
camera dubla, 2 adulti + un copil < 4 ani, 259 euro
camera tripla, 3 adulti + un copil < 4 ani, 320 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare publica gratuita, sauna, sala fitness, depozit pentru echipament de schi.
Distanta fata de cel mai apropiat teleschi: 300m

Tofana Hotel, 3*
camera dubla, 2 adulti + un copil < 2 ani, demipensiune (mic dejun+cina), 520 euro 
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare privata gratuita, sauna, sala fitness, depozit pentru echipament de schi, lectii de schi si închirieri de schi.
Distanta fata de cel mai apropiat teleschi: 300m

Orbilux Hotel, 3*
studio 2 adulti + un copil < 2 ani, demipensiune (mic dejun +cina), 529 euro

Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare subterana pazita 5 euro/zi, zona spa cu piscina interioara incalzita, bucatarie in camera, sala fitness, loc de joaca copii, depozit pentru echipament de schi, închirieri de schi, babysitting, calarie, teren de golf.
Distanta fata de telecabina din Bansko: 500m
Cina festiva de Revelion, optionala, cu rezervare in avans.

Va urma...

O alta destinatie mai ieftina decat Austria sau Elvetia, dar cu servicii foarte bune este Slovenia. Cea mai mare statiune de ski este Maribor-Pohorje, accesibila mai ales romanilor din vestul tarii (cca 600 km din Timisoara, 6 ore de mers cu masina) cu o lungime totala a partiilor de 43 de km, 16 instalatii teleski si 5 telecabine.
Mai jos aveti cateva oferte de hoteluri, pentru 6 nopti, in perioada 29 decembrie 2013 - 4 ianuarie 2014. Voi puteti cauta alte perioade, dupa bunul plac:

Hostel M, camera dubla, 114 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare privata gratuita, bucatarie comuna, depozit pentru echipament de schi gratuit, statie de autobuz spre Maribor aflata la 200 m.
Distanta fata de partiile de ski: 3.4 km.

4Rooms, camera dubla, 240 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare publica cu taxa, baie comuna, depozit pentru echipament de schi gratuit, localizat in centrul Maribor.
Distanta fata de partiile de ski: 6 km.

Pansion Mlada Lipa, camera dubla cu mic dejun, 297 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare privata gratuita, zona de spa, depozit pentru echipament de schi, lectii de schi, loc de joaca pentru copii, teren golf.
Distanta fata de partiile de ski: 400m.

Hotel Bau, camera dubla cu mic dejun, 420 euro
Facilitati hotel: Wi-Fi gratis, parcare privata gratuita, zona de wellness, depozit pentru echipament de schi.
Distanta fata de partiile de ski: 5 minute de mers cu masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu